Millerun

8x 5/10/15 km

Aantal Millerruns
Millerrun

Aantal Millerruns

8x per jaar wordt in je regio een Millerrun georganiseerd. Dit is een prima frequentie voor een goede en regelmatige trainingsopbouw. Het seizoen is van september t/m juni.

Tijdwaarneming Millerrun

Tijdwaarneming

Gezien het feit dat iedereen tegenwoordig een sporthorloge of Iphone/Smartphone maken wij geen gebruik van een individuele tijdsregistratie. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je geniet van de omgeving en de natuur, en niet te veel gefocust bent op de tijd.

5 km Millerrun
10 km Millerrun
15 km Millerrun
Millerrun

Afstanden

Je kunt tijdens de Events kiezen uit 5, 10 of 15 km. Om je voor te bereiden hierop is 2 of 3x trainen per week voldoende. 

Beginners adviseren we 5km te lopen. 

Millerrun is niet bedoeld voor afstanden langer dan 15km (ivm teveel trainingstijd nodig, er is meer dan hardlopen…). Overigens kun je tijdens het Millerrun-event na een ronde van 5km ter plekke beslissen of je nog een ronde wilt doen, maximaal 3 dus maximaal 15km. Je hoeft de afstand dus niet vooraf te melden.

Leeftijd Millerrun
Leeftijd Millerrun

Leeftijd

Millerrun is bedoeld voor volwassenen, dus voor iedereen boven de 18. Sporters op leeftijd wordt geadviseerd om trainingen rustiger op te bouwen en/of 2 rustdagen tussen de trainingen te nemen. Na aanmelding ontvang je een individueel trainingsschema (Jaarlicentie Premium) waarbij rekening is gehouden met je leeftijd.