Millerun

Trainingsschema

Trainen Millerrun
Trainen Millerrun

Trainen

Kun je doen wanneer je wilt, waar je wilt, in je eigen tijd. Ons advies is 2 of 3 per week een training te doen van 30-60min, en altijd een rustdag na een trainingsdag in te plannen.

Je ontvangt bij aanmelding een individueel advies-schema (Jaarlicentie Premium), afhankelijk van je huidige niveau en gewenste afstand.

Eten en drinken trainen

Eten & drinken – trainingen

Tijdens een training is in het algemeen alleen water nodig wanneer je meer dan 45 minuten loopt en bij warm weer (richtlijn boven de 20 graden). 
Ook ‘s ochtends kun je naar wens op lege maag sporten, ons advies is dan wel om daarna meteen te ontbijten. Het is daarnaast natuurlijk belangrijk dat je voor en na een training genoeg water drinkt. Uiteraard geldt: niemand is hetzelfde dus deze adviezen zijn altijd algemeen.

Supercompensatie Millerrun

Trainingsopbouw

Millerrun verstrekt je na aanmelding een individueel trainingsadvies (Jaarlicentie Premium). Dit is afgeleid van schema’s die door professionele sporters worden gebruikt, en aangepast voor recreanten. De Millerrun-doelstelling is niet om wedstrijden te lopen maar bedoeld voor een goede conditie, goede gezondheid and a happy life!

  • Macroplanning: de planningsopbouw voor een seizoen
  • Mesoplanning: 6-weekse planning, met telkens 1 Millerrun-event
  • Microplanning: trainingen voor 1 week
    Aangevuld met suggesties per training, zoals interval, tempoloop, lange duurloop etc. Hier hoef je geen gebruik van te maken, wanneer je gewoon 2 of 3 per week 30-60min wilt hardlopen zonder allerlei trainingsvarianten dan kan dat ook prima!